Sağlık İşleri Müdürü Nursel Büyük'ten Duygulu Veda

07 Eylül 2015

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne tayin olan Beyoğlu Sağlık İşleri Müdürü Nursel Büyük’e veda yemeği düzenledi. Beyoğlu Belediyesi’ne veda eden Büyük “Beyoğlu Belediyesi’ndeki çalışmamın tadı her zaman damağımda kalacak” dedi.

Beyoğlu Belediyesi’ne uzun yıllar hizmet veren Sağlık İşleri Müdürü Nursel Büyük’ün Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak tayini çıktı.  Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da dokuz yıldır Beyoğlu’na sağlıklı şekilde hizmet veren Nursel Büyük için Aynalıkavak Semt Konağı’nda veda yemeği verdi. Başkan Demircan yemeğe eşi Ferda Demircan ile katılırken başkan yardımcıları, birim müdürleri ve yakın çalışma arkadaşları yemekte yer aldı.

“NURSEL HANIMDAN HEP RAZI OLDUM”

Nursel Büyük’ten memnuniyetini dile getiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet  Misbah Demircan, “Nursel hanımın yaptığı hizmetlerden hem şahsım olarak, hem de belediye başkanı olarak çok razı oldum. Aynı zamanda Beyoğlu’nda yaşayan insanlara yönelik gayretli çalışmaları da beni çok mutlu etti. Allah Nursel hanıma bundan sonraki çıktığı yolda zihin ve yol açıklığı versin” dedi.

Eğer Nursel hanım bir başka kuruma gidiyorum deseydi asla göndermezdim diyen Başkan Demircan,  her insanın ideallerinin olduğunu, Nursel hanımın da bu ideallerinin peşinden gittiğini belirterek, “Nursel hanım gibi insanlar nereye giderse gitsin herkese hizmet eder” diye konuştu.

“BURADAKİ ÇALIŞMAMIN TADI HER ZAMAN DAMAĞIMDA KALACAK”

Böyle bir veda yemeği düzenledikleri için herkese teşekkür eden Nursel Büyük, “Hayatta bazı tatlar vardır. Tadı damağınızda kalır. Benim de Beyoğlu Belediyesi’ndeki çalışmamın tadı her zaman damağımda kalacak.  Çünkü burada çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Veda konuşmalarının ardından Başkan Demircan, eşi Ferda Demircan ve Mimar Serap Sarıcı ile seçtikleri hediyeleri Nursel Büyük’e takdim etti. Duygu dolu anlar yaşayan Büyük, hiçbir zaman Beyoğlu’nu unutmayacağını söyledi.