Okmeydanı’nda Tapuların Yüzde 40’ı Tamam

02 Mayıs 2016

Okmeydanı’nda Tapuların Yüzde 40’ı TamaYarım asırlık tapu sorunu çözülen Okmeydanı'nda 17 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ederek sevinçlerine ortak olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Tapuların yüzde 40’ında sorun yok. Bu süreç çok iyi gidiyor. İlerleyen dönemlerde dönüşüm için anlaşmalar yaparak büyük adımlar atacağız."dedi.

Okmeydanı'ndakiyarım asırlık tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işlemlerini tamamlayarak tapularını almaya hak kazanan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor. Piyalepaşa Mahallesi Candan Sokak’ta bir apartmana misafir olan Başkan Demircan, 17 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ederek sevinçlerine ortak oldu. Tapularını kavuşan vatandaşlar da Başkan Demircan’ın göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, Okmeydanı Dönüşüm Projesi’ni heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

YENİ OKMEYDANI HAYALİNE ÇOK YAKLAŞTIK

Vatandaşlarla sohbet ederek Okmeydanı Dönüşüm Projesi ile ilgili sorularını da cevaplandıran Başkan Demircan, yeni Okmeydanı hayaline çok yaklaştıklarını belirterek,

“Tapularda yüzde 40 civarında sorun yok.Bu süreç çok iyi gidiyor. Herkesin daha sağlıklı binalarda oturması için elimden geleni yapacağım, yapmaya da başladım zaten. Tapuları dağıtmak bunun ilk aşamasıydı. Tapuları yavaş yavaş dağıttığımıza göre sıra birlikte karşılıklı olarak anlaşmalar yapmaya geliyor. İlerleyen dönemlerde antlaşmalar yaparak Okmeydanı’nda büyük adımlar atacağız.” dedi.

&