OKMEYDANI HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR

11 Temmuz 2015

Okmeydanı’nda esnaf ziyaretinde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşın tapusunu aldıktan sonra yerine sahip çıktığını söyleyerek, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi her geçen gün güzelleşiyor. Yolların ve kaldırımların yenilenmesinin bunda çok etkisi var,” dedi.

Beyoğlu İlçesi’nde hemen her gün çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bu defa Fetihtepe Mahallesi esnafıyla buluştu. Okmeydanı Mücahitler Camii’nde Cuma namazını kılan Başkan Demircan cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Ardından bölge esnaflarına da ziyaretler gerçekleştiren Demircan, esnafın sorunlarını dinlerken Fen işlerinden temizlik işlerine, zabıtadan Sosyal Yardım İşlerine kadar farklı birimlerinden yetkililer de Başkan Demircan'a eşlik etti.

YAKINDA DÖNÜŞÜME DE BAŞLIYORUZ

Başkan Demircan, bir giyim mağazası ziyaretinde mağaza sahibi ile yaptığı konuşmada, yolların ve kaldırımların yenilenmesiyle birlikte Fatih Sultan Mehmed Caddesi'nin eski kurak görünümünden kurtulduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Fatih Sultan Mehmet Caddesi her geçen gün güzelleşiyor. Yolların ve kaldırımların yenilenmesinin bunda çok etkisi var. Artık her geçen gün yeni iş yerleri, mağazalar açılıyor. Bu da beni çok heyecanlandırıyor. Vatandaş tapusunu alınca artık yerine sahip çıkmaya başladı. Caddenin havası değişti. İnşallah yakında dönüşüme de başlayacağız," dedi.

&