Kefken Çevre ve Yaz Kampı 15. sezona hazır

21 Haziran 2018

Beyoğlu Belediyesi’nin 14 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre ve Yaz Kampının 15. sezonu için kayıtlar başladı. Yaz tatili boyunca binlerce öğrenciyi ağırlayacak kampta öğrenciler, kendilerini keşfetme ve yeteneklerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Her yıl binlerce öğrenciyi ve günübirlik ziyaretçiyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampının 15. sezonu için kayıtlar başladı. Her hafta farklı öğrenci gruplarını ağırlayacak olan kapta öğrenciler; tiyatro, halk dansları, değerler eğitimi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, yüzme ve daha birçok etkinlikte, alanında uzman eğitmenler ile birlikte çalışma imkânına sahip olacak. Yaz boyunca binlerce öğrenciyi ağırlayacak olan Kamp, öğrencilerin yeni arkadaşlık bağları kurarak sosyalleşmelerine yardımcı olması açısından büyük öneme sahip.

KATILMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER GENÇLİK MERKEZİNDEN BAŞVURU YAPABİLECEKLER

Beyoğlu İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden ya da okuyan, 12-18 yaş aralığındaki öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezinden alacakları formu, aileleri ile birlikte doldurarak başvuru yapabilecekler.