Karla Mücadelede Gurur Kaynağımız Oldunuz

21 Ocak 2016

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı sırasında, üstün başarı gösteren Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Kar yağışında sahada canla başla mücadele eden bütün işçilere canı gönülden teşekkür eden Başkan Demircan, “Karla mücadelede bize gurur kaynağı oldunuz. Sizin sahadaki hizmetiniz ile biz varız” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da etkili olan kar yağışından vatandaşların etkilenmemesi için sahada canla başla çalışan belediye işçilerine sürpriz yaptı. Öğle yemeğinde Beyoğlu Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelen Başkan Demircan, işçilerle yemek yedi ve sohbet etti.

ÇALIŞMALARINIZ BENİ ÇOK GURURLANDIRDI

Kar yağışı sırasında karla mücadelearaçlarının ulaşamadığı yerlere ekiplerinsırtında tuz çuvalı taşıyarak hizmet vermelerinden son derece duygulandığını ve gururlandığını belirten Başkan Demircan, herkesin soğuktan korunmak için bir yerlere sığındığı zor şartlarda sahada görev yapan işçilere teşekkür etmek için kendileri ile öğle yemeği yemek istediğini belirtti.

BİZ SİZİN ARAZİDEKİ HİZMETİNİZLE VARIZ

Başkan Demircan, “Aslında buraya geliş sebebim geçen yağan karda gösterdiğiniz başarıdır. Gerçekten çok güzel bir başarı gösterdiniz. İki arkadaşımız sırtında tuz çuvalı taşıyordu. Çok hoşuma gitti. İstanbul’da karla mücadelede bize gurur kaynağı oldunuz. Onun için size teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sağ olun var olun. Allah gayretlerinizi daim eylesin. Biz sizin arazideki hizmetinizle varız ve sizin hizmetinizle ayaktayız. Eğer sizin hizmetiniz varsa bizde burada bu işi yapabiliyoruz demektir. Sonuçta belediyecilik temizliktir. Belediyecilik arazi işidir.Arazide birçok elemanımız var ama işin en sıkıntılı kısmını işçilerimiz yapıyor. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Soğuk zamanı herkesin bir tarafa çekilip sıcakta durayım kaytarayım dediği zaman bizim aslanlarımız arazide koşmuşlar. Bir de çuval taşımışlar. Ben çok gurur duydum.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...