ESKİ RAMAZANLAR SÜTLÜCE'DE YAŞANIYOR

22 Haziran 2015

Beyoğlu Belediyesi'nin Sütlüce sahilinde düzenlediği Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Ramazan ayının ikinci gününde Kur’an ziyafeti ve Halil Necipoğlu konseri vatandaşları eski Ramazanların manevi atmosferine götürdü.

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri Sütlüce sahilinde devam ediyor. Ramazan ayının ikinci gününde düzenlenen etkinlikler bu kez Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katılımıyla gerçekleşirken vatandaşlar, dev platformda Kur’an ziyafeti dinleyip, ilahilerle coştu.

ÇOCUKLAR HACIVAT-KARAGÖZ İLE DOYASIYA EĞLENDİ

Çocuklar için düzenlenen Ramazan yarışmalarında eğlenceli vakit geçiren minikler sonrasında Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Hacıvat-Karagöz gösterilerini izledi.

SÜTLÜCE'DE KUR'AN ZİYAFETİ VE İLAHİLER

Geç saatlere kadar süren etkinliklerde Fatih Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu'ndan Kur’an ziyafeti dinleyen vatandaşlar hep birlikte semaya el açarak amin dedi. Kur’an-ı Kerim ziyafetinin ardından gece on bir ayın sultanı Ramazan ayının ruhuna uygun olarak Halil Necipoğlu’nun konseriyle devam etti. Necipoğlu, ilahi, kaside, mevlit türlerinden çok sayıda eser seslendirirken vatandaşları eski Ramazanların manevi atmosferine götürdü. Sütlüce'de düzenlenen etkinlikler Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.

Ramazan Programını bilgisayarınıza indirmek için lütfen TIKLAYINIZ...

&