EKİBİMLE GURUR DUYUYORUM

17 Temmuz 2015

Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beyoğlu Belediyesi personel iftarında, belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. “Burada başarılı bir ekip var” diyen Başkan Demircan, “Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Belediye ekibimle gurur duyuyorum,” dedi.

Beyoğlu Belediyesi çalışanları için her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Beyoğlu Belediyesi Personel İftarı’ The Marmara Taksim Otel’de gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediyesi’nde hizmet veren tüm birimlerin katıldığı iftar yemeğinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, masaları tek tek dolaşarak mesai arkadaşlarıyla tokalaştı.

İftar yemeğinin ardından yapılan dua sonrası kürsüde konuşma gerçekleştiren Başkan Demircan,  senede bir kez de olsa böyle bir muhabbet ortamına ihtiyaç olduğunu söyledi. Ramazan ayında aç olan insanın halini daha iyi anladıklarını söyleyen Demircan, insanoğlunun verme ihtiyacının bu ayda daha da fazla arttığını, bu yüzden Sosyal Market’e en fazla yardımların Ramazan ayında geldiğini dile getirdi.

ŞEHRİ ŞEHİR YAPAN ÇOKÇA BÖLÜŞMEKTİR

“Şehri şehri yapan çokça bölüşmektir”  diyen Başkan Demircan,  her akşam Taksim Meydanı’nda 2 bin kişiye iftar verildiğin, her gün birkaç mahallelerde de iftarlar organize ettiklerini hatırlatarak, hedeflerinin insanların kendi kendine kardeşlik hukukunu geliştiren insanlar haline getirmek olduğunu söyledi.

Demircan, bölüşmenin önemini iftar sofraları üzerinden anlattıktan sonra Kefken Çevre Kampı, Semt Konakları,  Turabi Baba Kütüphanesi, Gençlik Merkezi, Pasaport Turu, Buz Pateni gibi projeler ile Beyoğlu’nda her yıl binlerce çocuğa paylaşma duygusunu aşıladıklarını ifade etti.

2015 YILI BEYOĞLU İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLDU

Beyoğlu Belediyesi’ni 3 döneme ayırarak Beyoğlu’nun ve Beyoğlu Belediyesi’nin tarihi hakkında bilgiler veren Demircan,  “2015 yılının Beyoğlu Belediyesi tarihinde önemli bir dönüm noktası oldu. Yeni Belediye binamızı restore ederek  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açtık. Bu gurur hepimizin. Burada temizlik işçisinden, zabıtasına, fen işlerine kadar hizmetlerimiz aşkla yapılmasaydı bu işler bugün bu kadar konuşulmaz, Sayın Cumhurbaşkanımız da bu belediye binamızın açılışını yapmazdı,” dedi.

EKİBİMLE GURUR DUYUYORUM

“Burada başarılı bir ekip var,” diyen Başkan Demircan, “Hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Belediye ekibimle gurur duyuyorum. Her geçen ay, her müdürlük giderek ana mekanizmaya katılıyor ve kendini göstermeye gayret ediyor. ‘Ben sabah gelirim akşam da giderim, gerisi beni ilgilendirmiyor diyenler azaldı. Büyük fotoğrafı yakalıyorlar. Özellikle yöneticiler. Heyecan duyuyorlar. Her şeyi bereketlendirmeye, çoğaltmaya ve günü anlamlandırmaya çalışıyorlar ve insanlara hizmet için daha büyük gayret ediyorlar” dedi.

Demircan, konuşmasının sonunda herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Başkan Demircan, konuşmasının ardından bu yıl emekliye ayrılacak olan emektar çalışanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Demircan ve başkan yardımcıları tek tek bütün personelle bayramlaştılar.

&