Cihangir Yenileniyor, Güzelleşiyor

15 Ağustos 2016

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Kaliteli hizmet anlayışı ile fiziki alt ve üstyapı çalışmaları noktasında başarılı projelere imza atan Beyoğlu Belediyesi, ilçede belirlenen cadde ve sokakların alt ve üstyapılarını yenileyerek yeni bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor. Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Demircan’a başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de eşlik etti.

CİHANGİR GÜZELLEŞİYOR

Vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalarla ilgili görüşlerini de alan Başkan Demircan, esnafın çalışmalardan duyduğu memnuniyetin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Cihangir Mahallemiz yenileniyor, güzelleşiyor. Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...