Beyoğlu’ndaki çalışmalarımız sizin gayretlerinizle oluyor

26 Ekim 2016

Belediye çalışanları için doğum günü programı düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’ndaki çalışmalarımız sizin gayretlerinizle oluyor. Doğum günü vesilesiyle sizinle bir araya gelmek mutluluk verici.” dedi.

Belediye çalışanları için her ay doğum günü programları düzenleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ekim ayında doğan belediye çalışanlarını da unutmadı. Düzenlenen doğum günü etkinliğinde çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Demircan, doğum günü pastası kesildikten sonra çalışanlarına hediyelerini verdi.

İNSAN KIYMETLİ BİR VARLIKTIR

Doğum günü kutlamasında konuşan Başkan Demircan, çalışanlarının doğum gününü kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beyoğlu’ndaki Belediye’deki çalışmalarımız sizin gayretlerinizle oluyor. Biz birbirimize değer vermezsek kim değer verecek. Dolayısıyla uzun zamandır başlattığımız bu birbirimizi hatırlama doğum günleri önemli. Peygamber Efendimiz pazartesi oruçlarını kendi doğduğu gün olarak tutardı. Demek ki âlemde insan kıymetli bir varlıktır. Onun doğduğu gün de özel bir gün. Bütün insanlar kıymetli.  Bütün insanların yeryüzünde bir vazifesi var. O vazife ile doğuyoruz ve üzerimize düşeni yapıyoruz. İyi ki doğdunuz diyorum. Cenab-ı Allah’tan onurunuzla, gururunuzla hayırlısıyla iyi bir ömür geçirmeyi temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...