Beyoğlu'nda Parklar Yaza Hazır

24 Mayıs 2016

Beyoğlu Belediyesi, yaz nedeniyle parklardaki yoğunluğu göz önünde bulundurarak tüm parklarda başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Beyoğlu’ndaki tüm parklarda aydınlatma sistemleri, yürüme yolları, çöp kutuları vs. yenilenirken, ağaçlar da budanarak hastalıklara karşı ilaçlama ve aşılama yapıldı.

Beyoğlu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçede bulunan parklarda bakım ve onarım çalışması başlatarak, parklardaki eksiklikleri giderdi. Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler şefliğine bağlı ekiplerin 45 parkta yaptığı çalışmayla parklarda aydınlatma sistemleri, yürüme yolları ve çöp kutuları yenilenirken, oturma bankları sayısı artırılarak kırık olanlar onarıldı. Parklardaki spor aletleri ve çocuk oyun guruplar da bakımdan geçirildi.

PARKLAR TEMİZLENEREK İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Tüm bu çalışmaların yanı sıra parklarda temizlik çalışmaları da yapıldı. Parkları deterjanlı suyla yıkayan ekipler, ağaçları da budayarak hastalıklara karşı ilaçlama ve aşılamalarını yaptı. Park ve Bahçeler şefliği bünyesinde oluşturulan bir ekip de parklarda çıkacak eksikliklere anında müdahale etmek için belirli aralıklarda parklardaki denetimlerini sürdürüyor.

PARKLARIMIZ ÇOK GÜZEL OLDU

Parklarda oynayan çocuklar da belediye ekiplerinin yapmış olduğu bakım ve onarım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Biz burada oturuyoruz. Parklarımız çok güzel oldu. Her gün burada arkadaşlarımızla buluşup oyun oynuyoruz. Parkımız çok güzel yapılmış. Yapanlara çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...