Beyoğlu’nda Karla Mücadele Devam Ediyor

31 Aralık 2015

Beyoğlu Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerinin vatandaşlara yansımaması için 420 kişilik ekiple gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.Belediye ekipleri, özellikle eğitim kurumları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Beyoğlu Belediyesi tüm birim ve ekipleri ile kentte etkili olan kar yağışından oluşabilecek olumsuz etkilere karşı 7/24 çalışıyor.Özellikle gece saatlerinde ve sabaha karşı beklenen olası dolanmaya karşı kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren 420 kişilik ekip, ayrıca üst geçitler, otobüs, metrobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma duraklarında solüsyon ile müdahale çalışmalarına ağırlık veriyor.

EKİPLER, BEYOĞLU’NUN 45 MAHALLESİNDE ARALIKSIZ OLARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 420 kişilik ekip gece gündüz demeden 3 kar küreme, 5 tuzlama, 3 iş makinası, toplam 1000 ton tuz ve 15 ton solüsyon stoku ile Beyoğlu’nun 45 mahallesinde başta ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer,vatandaşlar karla mücadele ekiplerine 444 0 160 numaralı telefondan 7/24 ulaşabileceklerini belirttiler.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...