Beyoğlu’nda Kaçak Midye Operasyonu

05 Şubat 2016

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Beyoğlu İlçe Tarım Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı yerlerde sağlıksız bir şekilde midye dolma üreten imalathanelere baskın düzenledi. Hijyen koşullarının hiçe sayıldığı imalathaneler mühürlenirken üretilen midyelere ise el konuldu.

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Beyoğlu İlçe Tarım Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı yerlerde sağlıksız bir şekilde midye dolma üretenlere göz açtırmıyor. Kaçak imalathanelere baskın düzenleyen ekipler, inanılmaz bir manzara ile karşılaştı.  Hijyen kurallarının yok sayıldığı kaçak imalathanelerde kameralara yansıyan görüntüler ’bu kadarına da pes’ dedirtti.

KAÇAK İMALATHANELER MÜHÜRLENDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine savcılıktan alınan izinle yapılan baskınlarda çevik kuvvet ekipleri de hazır bulundu. Polis ekiplerinin eşlik ettiği baskında kameralara yansıyan görüntüler, insanların sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi. Pislik içerisindeki imalathanelerde çalışanların hijyen kurallarına uymadan imalat yaptığı gözlendi. Kaplar içerisine konulan midyelerin de yerlerde bırakıldığı görüldü. Midyelere belediye ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konulurken, imalathaneler ise ceza kesilip mühürlendi.

Haberin fotoğrafları için Tıklayınız...