Beyoğlu’nda İbadethaneler Bayram Namazına Hazır

23 Eylül 2015

Beyoğlu Belediyesi Kurban Bayramı Namazı öncesi 89 camide toplam 16 kişiden oluşan iki ekiple temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi.Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün gözetiminde yapılan çalışmalar sonucu tüm ilçedeki tüm ibadethaneler temizlenerek Bayram Namazına hazır hale getirildi.

Beyoğlu Belediyesi Bayram namazında camileri dolduracak olan müminlerin sağlıklı bir ortamda ibadet etmesi için 89 camide temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi.

SON TEKNOLOJİ İLE DERİNLEMESİNE HİJYEN

Beyoğlu’nda bulunan ibadethaneleri, okulları düzenli olarak temizleyen Beyoğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde 89 camiyi dezenfekte etti. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün gözetiminde yapılan halı temizleme çalışmaları son teknolojik malzemeler kullanılarak yapıldı. Halıların yıkanması, ıslak ve kuru zeminlerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla mabetler pırıl pırıl bir görünüme kavuştu.

BAKTERİLERİN OLUŞMASI ENGELLENİYOR

Temizlik için kullanılan yüksek teknoloji sayesinde ibadethanelerde oluşan nem, küf, rutubet ve mantar gibi bakterilerin önüne geçilirken, yaz aylarında ibadet eden müminlere hijyenik ve ferah bir ortam sağlanıyor. Bunun yanı sıra yapılan temizlik çalışmalarıyla da vatandaşların yoğun kullandığı cami, okul gibi mekânlarda muhtemel hastalık bulaşma riski de ortadan kaldırılmış oluyor.

&