Beyoğlu'nda 23 Nisan kutlamaları Çocuk Koşusu ile başladı

22 Nisan 2018

23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlenen 2.Beyoğlu Çocuk Koşusu'na katılan Başkan Demircan, “Çocuklar ve gençler bizim için çok kıymetli. Onları hayatın içerisine katmak, enerjilerini ortaya çıkarmak ve onlara önemli olduklarını hissettirmek bizim en önemli vazifemiz. 23 Nisan kutlu olsun.” dedi.

Beyoğlu’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları “2’nci Beyoğlu Çocuk Koşusu ile başladı. Hasköy Sahil’de gerçekleştirilen etkinliğe binlerce çocuk ve aileleri katıldı. Koşu öncesinde sahnede yer alan eğitmenlerle beraber ısınma hareketleri yapan çocuklar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın start vermesiyle koşuya başladı. Hasköy sahil ile Haliç Kongre Merkezi arasındaki parkuru tamamlayan çocuklara madalya takdim edildi.

“ÇOCUKLAR VE GENÇLER BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Etkinlikte konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesi; geleceğe, çocuklara ithaf olunmuş, armağan edilmiş, umudu gençliğe bağlamış yeni cumhuriyetin en önemli bayramlarından biri. O halde çocuklar ve gençler bizim için çok kıymetli. Onları hayatın içerisine katmak, enerjilerini ortaya çıkarmak ve onlara önemli olduklarını hissettirmek bizim en önemli vazifemiz. Yavrularımız koşuyu çok seviyor, yarışmayı seviyor. 23 Nisan kutlu olsun” dedi.

ÇOCUKLAR GÜN BOYU DOYASIYA EĞLENDİ

Gün boyu devam edecek olan etkinlikte alana oyun parkurları yerleştirildi. Çeşitli oyunlar, gösteriler ve birçok aktivitenin olacağı programda çocuklara gün boyunca çeşitli ikramlar yapılacak.