Beyoğlu Zabıtasından Evsizlere Şefkat Eli

03 Ocak 2016

Sokakta yaşayan evsizlerin imdadına yetişen Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri, donmak üzereyken buldukları evsiz vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulundu. Evsizler daha sonra Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na yerleştirildi.

İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı en çok sokakta yaşayan evsiz vatandaşları etkiledi. Beyoğlu’nda donmak üzere olan evsizlerin imdadına Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri yetişti. Çevrede bulunan duyarlı vatandaşların ihbarlarıyla vatandaşlara ulaşan ekipler, evsizlere sıcak yemek ikramında bulundu.

EVSİZLER ZEYTİNBURNU KAPALI SPOR SALONU’NA GÖTÜRÜLDÜ

Zabıta ekipleri daha sonra evsiz vatandaşları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kış aylarında evsizleri misafir ettiği Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu’na götürüldü. Burada sağlık kontrolleri yapılan evsiz vatandaşlar merkeze yerleştirildi.

Etiketler

&