Beyoğlu, Dünya Kadınlar Günü için koşuyor

28 Şubat 2017

Beyoğlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ‘Beyoğlu Kadınlar Koşusu’ ile kutluyor. 5 Mart Pazar günü saat 10.00’da Beyoğlu Belediyesi’nin Hasköy Sahil’ deki etkinlik alanından başlayacak koşuya,16 yaş ve üstü kayıt yaptıran tüm hanımlar katılabilecek.

Beyoğlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. işbirliği ile düzenleyeceği Beyoğlu Kadınlar Koşusu ile kutluyor.Bugünün ve yarının sağlıklı annelerini, dinamik iş kadınlarını, sporu ve sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getiren tüm hanımların katılabileceği koşu, 5 Mart Pazar günü saat 10.00’daBeyoğlu Belediyesi’nin Hasköy Sahil ’deki etkinlik alanından başlayacak. Alibeyköy istikametine doğru devam edecek koşu, Sütlüce Spor Kulübü Halı Sahası kavşağından geliş yönüne dönerek, başladığı alanda son bulacak. Toplam 3 kilometre olan parkuru koşarak ya da yürüyerek tamamlayan hanımlara, günün anısına karanfil ve madalya takdim edilecek. Katılımcılara ayrıca çay ve sandviç ikram edilecek.

3 MART CUMA GÜNÜNE KADAR KAYIT YAPTIRMAK GEREKİYOR

Beyoğlu Kadınlar Koşusu’na katılmak isteyen 16 yaş ve üstü vatandaşların, 3​ Mart Cuma gününe kadarBeyoğlu Belediyesi’nebağlı Semt Konakları’na ya da Gençlik Merkezleri’ne gelerek başvuru yapabilirler.

İsteyen vatandaşlar da www.funrunseries.org​ adresinden online kayıt yapabilecekler.