Başkan Demircan’la Evde Tapu Özçekimi

15 Şubat 2016

Okmeydanı Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan on kişinin tapularını kendi elleriyle teslim eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,vatandaşlarla tapuözçekimiyaptı.Tapusunu alanSüleyman Kandemir, “Başkanımızın evimize gelerek tapularımızı kendi eliyle teslim etmesi bizi ayrı bir mutlu etti.” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerinin tapularını evlerinde teslim ederek, sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor. Kaptanpaşa Mahallesi Ceylan Sokak da bir eve misafir olan Başkan Demircan, 10 hak sahibine daha tapularını kendi elleriyle teslim etti. Tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, Başkan Demircan’la tapuözçekimi yaptılar. Tapusuna kavuşan ev sahibi Hayrettin Kandemir ise, yıllardır bu anı beklediğini belirterek tapusunu evinin başköşesine koydu.

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Tapusunu Başkan Demircan’ın elinden alan Süleyman Kandemir, Beyoğlu halkının uzun süredir bu süreci beklediğini ifade ederek,“Çünkü Beyoğlu’nda çarpık bir yerleşim var. Bu süreçte Beyoğlu Belediyesi’nin atmış olduğu adım Beyoğlu halkını sevindirmiştir. Özellikle Kentsel Dönüşümde bu adımların devamının gelmesini diliyoruz.Başkanımızın evimize gelerek tapularımızı kendi eliyle teslim etmesi de bizi ayrı bir mutlu etti. Başkanımıza ve Beyoğlu Belediyesi ailesine şükranlarımı sunarım.” diye konuştu.

Tapusuna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Kaciye Karanfil ise,kentsel dönüşüm projesiyle ilgili “Otoparkı, çocuk parkı ve güzel bir çevresi olan yeni ev, yeni alan. Güzel bir duygu.” dedi.

&