Başkan Demircan Dolapdere' de vatandaşlarla bayramlaştı

15 Haziran 2018

Yenişehir Camii’nde bayram namazı çıkışı vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelerek bayramlaşan Başkan Demircan, “bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. İnşallah birlik, barış, güzellik içerisinde iyi bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.” dedi.

Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii’nde bayram namazını kılan vatandaşlar, namaz sonrası Beyoğlu Belediyesi tarafından Dolapdere Mahallesi’nde cami bahçesinde organize edilen bayram kahvaltısında bir araya gelerek hem bayramlaştılar hem de kahvaltı yaptılar. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da namaz sonrası kahvaltı alanına gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Demircan, kendisiyle bayramlaşmaya gelen çocuklara bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmedi.

BİRLİK VE BARIŞ İÇERİSİNDE İYİ BİR BAYRAM GEÇİRMEYİ TEMENNİ EDİYORUM

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Demircan, “Ramazan Bayramı bütün ülkemize, insanlarımızın ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. İnşallah birlik, barış, güzellik içerisinde iyi bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum. Bugün Dolapdere’deyiz. Sabah bayram namazımızı kıldık ve sonrasında bütün cemaatimizle kahvaltı da bir araya geldik. Bu güzelliği, bu kardeşliği, paylaşmayı hep birlikte idrak ettik. İçimizde yabancı kardeşlerimiz de vardı. Bu güzelliğin buradan yayılmasını temenni ediyorum” diye konuştu