2. Bölge Belediye Başkanları Beyoğlu’nda toplandı

15 Eylül 2017

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın ev sahipliğinde Beyoğlu’nda bir araya gelen İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları, bölgelerinde yaşanan gelişmeler ve atılabilecek yeni adımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

İstanbul 2. Bölgede bulunan AK Partili Belediye Başkanları düzenlenen rutin toplantılarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen toplantıların bu seferki adresi Beyoğlu oldu.  Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde İstanbul Ticaret Odası'nda gerçekleştirilen istişare toplantısına; Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir,  Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner katıldı. AK Parti İstanbul Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Cin ile AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş'ta toplantıya katılanlar arasında yer aldı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Konuklarını karşılayan Başkan Demircan, toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Halka daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için her ay düzenli olarak bu tür istişare toplantılarında bir araya geldiklerini de belirten Başkan Demircan, toplantıya katılan Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda belediye başkanları 2. bölgede yaşanan gelişmeler, hayata geçirdikleri projeler ve atılabilecek yeni adımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

&