“Kasımpaşa'da Donanma Günleri” Sergisine Yoğun İlgi Devam Ediyor

25 Şubat 2016

Kasımpaşa’nın kültürel, askeri ve tarihi birikimini sanatseverlerle buluşturan “Kasımpaşa'da Donanma Günleri” sergisi yoğun ilgi görüyor. Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisinde izlenen sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, bir birinden değerli eserlerle tarihe kısa bir yolculuk yapma imkanı buluyor.

Beyoğlu Belediyesi ile Kuzey Deniz Saha Komutanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Kasımpaşa'da Donanma Günleri' sergisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor.Beyoğlu Belediyesi Başkanlık Binası Sergi Salonu’nda açılan sergiyi ziyaret  eden Beyoğlu Belediyesi Semt Konağı kursiyerleri,Kasımpaşa’nın  kültürel, askeri ve tarihi birikimi gözler önüne seren eserlerle tarihe kısa bir yolculuk yapma fırsatı buldular.

KURSİYERLERDEN BAŞKAN DEMİRCAN’A TEŞEKKÜR

Sergiyi çok beğendiklerini belirten kursiyerler, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a böylesine önemli bir sergiye ev sahipliği yaptığı için teşekkür ettiler. Deniz Müzesi Komutanlığı koleksiyonundan, özel bir seçkiyle hazırlanan ve 25 tablo ile 2 gemi maketinin yer aldığı sergi, 7 Mart 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.