6. Beyoğlu Gençlik Şöleni Başladı

Beyoğlu Belediyesi olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bu yıl da büyük bir şölen ile kutluyoruz.

6. Beyoğlu Çocuk Şenliği

3 Mayıs ile 26 Mayıs tarihleri arasında yapılacak 6. Beyoğlu Gençlik Şöleni, 2 hafta boyunca Beyoğlu’na hareket katacak. Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Okçular Vakfı işbirliğinde yapacağımız 6. Beyoğlu Gençlik Şöleni, sanat ve spor etkinlikleri ile binlerce gence bayram coşkusu yaşatacak.

İlçemizdeki liselerin de bahçelerinde yapacakları programlar ile dahil olacağı kutlamalar, bisiklet ve yüzme yarışı, uçurtma şenliği, müzik dinletileri, tiyatro gösterileri gibi sanat ve spor etkinlikleri ile büyük bir şölene dönüşecek.

6. Beyoğlu Gençlik Şöleni’nde Gençlik Merkezi’nde bağlama, gitar, tiyatro ve kukla tiyatrosu eğitimi alan öğrenciler ile Beyoğlu Belediyesi Gençlik Korosu da sahne alacak. Beyoğlu Okullar Arası Yüzme Yarışları ile başlayan şölen, 26 Mayıs Cuma günü Sütlüce Sahili'nde yapılacak Kaymakamlık Koşusu ve Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası Finali ile bitecek.