Beyoğlu Belediyesi Kültür - Sanat Ajandasi 2013

Hayat ağacımızı sanatla beslemek…

Beyoğlu; İstanbul’un hatta Türkiye’nin kültür ve sanat merkezi. Tüm asırlarda, insanlığı birleştiren bir muhit. Yüzlerce yıldan beri, dünyanın bütün dillerinin konuşulduğu, bütün renklerin, güzelliklerin kendine yer bulduğu model bir havza… Bir “dünya sahnesi”. Bu yüzden Türkiye’de kültür-sanat etkinlikleri en çok Beyoğlu’na yakışıyor.

Beyoğlu Belediyesi olarak; kadim şehrimizin hayat ağacını yıllardır kültürle, sanatla besliyor, medeniyetler sahnesinin ışıklarının canlı kalmasına, sürekli yanmasına katkı sağlıyoruz. 2013’de de zengin programlarla canlı tutmayı, yüzyıllara dayanan köklü birikimini daha da artırmayı zevkle sürdüreceğiz.

Kalitemizin ve başarımızın sırrı işimizi sevmemizden, heyecanımızı kaybetmememizden kaynaklanıyor. 2012’yi, birbirinden renkli ve güzel yerel, ulusal ve uluslararası yüzlerce etkinlik hazırlayarak başarıyla tamamlayan güçlü kültür ekibimiz 2013’e de hazır. Hep birlikte bu yıl da halkımızın beğeneceği önemli kültürel-sanatsal etkinliklere ve yeniliklere imza atarak Beyoğlu’nda toplam kaliteyi artıracak, sosyal yaşamı daha da hareketlendireceğiz. İşte bu zengin programımızın yer aldığı 2013 Kültür Sanat Ajandası ile karşınızdayız.

Değerli sanatseverler;

2013 yılının başta Beyoğlu olmak üzere ülkemiz ve dünyamız için barış ve huzur getirmesini diliyor, ilçemizin her tarafına yayılan zengin etkinliklerimizde sizleri yine aramızda görmek dileğiyle selam ve sevgilerimi sunuyor, bu faaliyetlerimizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Ahmet Misbah Demircan